Over ons

Terbit Information is een zelfstandig innovatief bureau in systeemontwikkeling en consultancy dat in 1990 is opgericht. De ervaring die met consultancy is opgebouwd bij lokale en centrale overheid, financiële instellingen en particuliere ondernemingen, gecombineerd met de nieuwste gereedschappen in systeemontwikkeling hebben geresulteerd in een aantal vernieuwende producten.

Missie

Terbit’s relaties ontzorgen door positief te verrassen met onze service en ICT oplossingen

Wij gaan voor een duurzame evenwichtige relatie waar wederzijds vertrouwen en de wil tot positieve samenwerking de belangrijkste pijlers zijn voor het realiseren van een succesvol ICT project. De praktijk leert dat een bijbel met contractvoorwaarden niet noodzakelijk de basis zijn voor succes.

Standaardproducten

Sinds 1996 is Terbit Information begonnen met de toepassing van intelligente technieken en het ontwikkelen van generieke standaard basis software componenten. Op basis van deze  componenten kunnen wij heel snel nieuwe materie specifieke modulen bouwen. In het bijzonder voor het ondersteunen van administratieve processen zoals voor de WMO, CRM, HRM, ARBO, agendabeheer … Om de werkprocessen te modelleren en uit te voeren hebben wij een flexibel en intelligent workflow engine ontwikkeld. Naast de registratie van gegevens vinden wij belangrijk dat het distilleren van managementinformatie eenvoudig en doeltreffend kan worden uitgevoerd zonder afhankelijk te zijn van producten van derden. Onze, standaardproducten zijn ontwikkeld met de nadruk op flexibiliteit, eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en door rekening te houden met de wensen van onze gebruikers in de praktijk.

Service

Wij zijn van mening dat vragen, suggesties, klachten of problemen niet in een echoloze put moeten terechtkomen.  Terbit is een flexibele organisatie waarmee wij de wensen van onze gebruikers ter harte nemen zodat continue verbetering kunnen worden gerealiseerd omdat wij de beste van de klas willen zijn en blijven. Immers hebben wij niet alle wijsheid en ervaring in pacht en kunnen ons alleen verbeteren door uw waardevolle feedback én dat u open staat voor samenwerking!

It takes 2 2 tango…